Nastavitev kolesa Retül Fit

Retül Fit je najnaprednejši sistem za nastavitve koles, ki ga priporočamo prav vsem kolesarjem – tako tistim, ki s tem športom šele začenjate, kot tistim, ki na kolesu naredite več tisoč kilometrov letno.

Le pravilna nastavitev kolesa namreč zagotavlja udobje, zmogljivost in splošni užitek v kolesarjenju, hkrati pa zmanjšuje možnost poškodb. S pravilno nastavitvijo kolesa se boste poslovili od bolečin v hrbtu, kolenih, ramenih, vratu in zapestjih, odpravili boste nelagodje na sedežu ter odrevenelost rok in prstov.

Kaj je Retül Fit?

Sistem vključuje neverjetno natančno tridimenzionalno tehnologijo zajemanja gibanja, ki zagotavlja natančno dinamično nastavitev kolesa na podlagi telesnih lastnosti kolesarja.

Dogovorite se za termin

Naš Retül Fit strokovnjak s certifikatom Retül Fit Certified ima najvišji možen nivo izobraževanja, ki ga je prejel pri podjetju Specialized.

Nastavitev kolesa s sistemom RETÜL FIT traja 2-3 ure, izmerjene parametre pa boste lahko uporabili na kateremkoli kolesu. Naš glavni cilj je, da se boste na kolesu počutili kar se da udobno, zato se lahko na posvet in dodatne nastavitve vrnete tudi kadarkoli med sezono.

Pišite nam na info@spica-sport.si in dogovorili se bomo za termin.