Na podlagi dolgoletnih izkušenj, rednih izobraževanj in posodabljanja orodja vam zagotavljamo zanesljivo in kakovostno servisiranje vseh vrst koles in športne opreme.

Prilagodimo se vašim željam in vam pomagamo pri morebitnih vprašanjih.

Naročanje na servis

Da bi bile čakalne dobe čim krajše, naš servis deluje po sistemu naročanja. Kljub temu lahko svoje kolo ali drugo športno opremo k nam vedno pripeljete tudi brez predhodnega naročila; v tem primeru vam bomo ponudili prvi prosti termin.

Potek naročanja na servis

  • Za naročilo na servis nas pokličite na telefonsko številko +386 (01)83 10 656 ali nam pišite na e-naslov info@spica-sport.si. 
  • Pri naročanju nam sporočite znamko in model svojega kolesa ter podrobno opišite napako oz. svoje želje.
  • Sporočili vam bomo prvi prosti termin.
  • Kolo dostavite en dan pred terminom oz. zjutraj na dan termina. 
  • Vaše kolo bo praviloma pripravljeno za prevzem v dveh delovnih dneh od vašega termina – zamude so mogoče, če pride do spremembe pri dobavi kakšnega specifičnega rezervnega dela, ki ga nimamo na zalogi, a je bil naročen za servis vašega kolesa (v tem primeru vas bomo o zamudi obvestili).
  • Ko bo servis končan, vas bomo o tem obvestili z SMS-sporočilom na telefonsko številko, ki nam jo pustite pri naročilu oz. ob oddaji kolesa v servis.

Za storitve, ki tukaj niso opisane, je cenik na voljo v prostorih trgovine Špica šport. Za ceno servisnih storitev, ki niso navedene na ceniku, se s stranko dogovorimo, ko kolo prejmemo na servis in izpolnimo delovni nalog.

Cena redne servisne ure je 32 €, cena servisne ure za težja servisna dela pa 40 €.

Cene servisnih storitev električnih koles se lahko razlikujejo od navadnih koles. Cenik je objavljen v prostorih trgovine Špica šport.

CENE SERVISA KOLES VKLJUČUJEJO 9,5-odstotni DDV. 

PRIDRŽUJEMO SI PRAVICO DO SPREMEMBE CEN BREZ PREDHODNE NAJAVE.

Cenik velja od 1. 7. 2024 do preklica oz. objave novega cenika.